Vorige keer heb ik je al meegenomen in de dingen die ik allemaal doe en waar ik jou evt. bij zou kunnen helpen. Vandaag het vervolg, zodat je precies weet, waar ik jou bij kan helpen.

Gratis masterclass; Je mindset rondom geld. 15 november.

Binnenkort is het weer zo ver. Ik geef weer een gratis masterclass over je mindset rondom geld. Ik heb er nu alweer zin in. Deze masterclass is voor jou ook interessant. Het maakt niet uit waar je op dit moment. Misschien heb je net (niet) genoeg om rond te kunnen komen? Misschien heb je al wel geld in overvloed, maar voelt dat voor jou helemaal niet zo. Of misschien lukt het je alsmaar niet om door nieuwe plafonds te breken. Het maakt niet uit of je in loondienst bent of je eigen onderneming hebt. De masterclass is voor iedereen die met de energie van geld wilt leren werken. Iedereen die in overvloed wilt stappen.

Jij verdient al het geld dat je wilt. Je bent het waard. Je bent meer dan goed genoeg!

Geld is niet goed of slecht, geld is neutraal. Geld is alleen maar een middel.

Het gaat om de mogelijkheden.

Het gaat om de opties.

Het gaat om vrijheid.

Het gaat om keuzes durven maken.

Het gaat om de kwaliteit van je leven.

Het gaat erom wat je kan doen, geven, zijn en hebben in je leven.

Het gaat om keuzes maken die niet gebaseerd zijn op geld.

Jij bent in staat om zoveel meer geld in je leven aan te trekken!

En daarom is het tijd om een nieuwe realiteit voor jou te creëren. Het is tijd voor jou om op een nieuwe tijdlijn te stappen.

Grip op je Geld programma.

Hoe ziet het Grip op je geld eruit?

In 3 maanden leer ik je de basisvaardigheden die jij nodig hebt om te leven zonder geldzorgen, maar te leven in overvloed.

We gaan ervoor zorgen dat je dat ook werkelijk aan de slag gaat. Dit programma helpt jouw stap voor stap om jouw financiële doelen te bereiken, zodat je de juiste focus hebt. Samen is het niet alleen vele malen leuker, ook vele malen sneller.

Je hoeft niet bang te zijn overweldigd te raken. Ik geloof erin dat we samen, stap voor stap, verder werken naar jouw doel, zodat jij de juiste focus hebt. Als je financieel gezond bent, heb je enerzijds de juiste mindset over geld en anderzijds praktisch weet je hoe je met je geld om kunt gaan. Dan heb je grip op jouw geld en bouw je aan een financieel zekere toekomst.

Na dit programma heb je inzicht, overzicht en kun je ook echt gaan dromen van dat uitzicht.

In 3 maanden leid ik jou op zodat je grip krijgt op je geld

Je hebt een heldere en bewezen strategie in handen, waarmee jij kunt gaan leven in overvloed

Je hebt inzicht, overzicht en uitzicht op jouw doelen

Je hebt concreet wat jouw financiële doelen zijn en weet precies hoe je die moet bereiken

Je hebt afgerekend met financiële chaos en stress, wat rust en vertrouwen geeft

Je voelt vertrouwen in jezelf en laat je je niet langer tegenhouden door angsten, twijfels en onzekerheden.

Boost je Financiën sessie.

Wat levert een Boost je Financiën sessie jou op?

Na afloop van ons gesprek zal je meer inzicht en helderheid hebben gekregen in jouw persoonlijke, financiële situatie. Ik geef je specifieke tips en handvatten, waar je direct iets mee kunt. Ik geloof er sterk in dat wanneer je doet wat je altijd deed, je ook krijgt wat je altijd kreeg. Wanneer je verandering wilt in jouw leven, zal je hiervoor daadwerkelijk in beweging moeten komen. Je hoeft dit absoluut niet alleen te doen want we kijken samen naar wat jij nodig hebt om ook daadwerkelijk in actie te komen.

Door de open, transparante sfeer die ik creëer ben ik ervan overtuigd dat je meer vertrouwen voelt in jezelf en je financiën aan het einde van ons gesprek. Mijn doel is om jou weer een stap dichterbij een gezonde financiële situatie te brengen en samen tot een concreet stappenplan te komen waar jij direct mee aan de slag kunt.