Boost je Financiën sessie

Wil je ontdekken wat er nodig is om je financiën een boost te geven?

In een coachinggesprek gaan we kijken waar je tegenaan loopt en wat je verlangens zijn. Je wilt kunnen leven zonder geldzorgen. Je wilt weten waar je geld heen gaat en je wilt weten wat je kunt doen om geld over te houden aan het einde van de maand om te sparen voor mooie dromen en doelen.

Voor wie is de Boost je Financiën sessie?
  • Je zou graag eens willen kletsen met iemand die snapt hoe het is om geldzorgen te hebben.
  • Je hebt de behoefte om te sparren over financiële groei.
  • Je voelt dat je toe bent aan een financiële verandering in je leven, maar je bent nog zoekend waar je moet beginnen.
  • Je een sparringpartner zoekt rondom keuzes maken op het gebied van geld en financiën.

Dan is deze sessie iets voor jou!

Wat levert ons gesprek jou op?

Na afloop van ons gesprek zal je meer inzicht en helderheid hebben gekregen in jouw persoonlijke, financiële situatie. Ik geef je specifieke tips en handvatten, waar je direct iets mee kunt. Ik geloof er sterk in dat wanneer je doet wat je altijd deed, je ook krijgt wat je altijd kreeg. Wanneer je verandering wilt in jouw leven, zal je hiervoor daadwerkelijk in beweging moeten komen. Je hoeft dit absoluut niet alleen te doen want we kijken samen naar wat jij nodig hebt om ook daadwerkelijk in actie te komen.

Door de open, transparante sfeer die ik creëer ben ik ervan overtuigd dat je meer vertrouwen voelt in jezelf en je financiën aan het einde van ons gesprek. Mijn doel is om jou weer een stap dichterbij een gezonde financiële situatie te brengen en samen tot een concreet stappenplan te komen waar jij direct mee aan de slag kunt.

Hoe ziet een Boost je Financiën eruit?

Het gesprek duurt 1 uur en zal bij mij op kantoor of online plaatsvinden via Zoom. Het doel van ons gesprek is jou het luisterend oor te bieden waar je naar verlangt en tegelijkertijd tot concrete actiepunten te komen. Ik geloof erin dat ik je heel goed kan helpen op het gebied van geld en financiën. Ik leer je graag wat ik onderweg allemaal heb geleerd, zodat je een leven zonder geldzorgen tegemoet kunt gaan. Ik vind het fantastisch om je hierbij te mogen helpen!
Dit is wat anderen over Nirva:
“Ik ga van 160 naar 109 in de maand en krijg ook nog eens een cadeau. Wel een paar keer rond klikken op Google. Niet de eerste aanklikken. En dan hebben we 1 ding bekeken. Echt de moeite waard!”
Man, 35, gemeente Eersel
“Dankzij Nirva is alles mooi georganiseerd en opgeruimd. Nirva is van orde scheppen in de chaos. Geïnteresseerd. eerlijk. Rechtstreeks. Sterk, maar rechtvaardig.”
Vrouw, 33, gemeente Oisterwijk

Wil je met mij kletsen?

De investering voor een Boost je Financiën sessie is €111,-.