Grip op je Geld programma

Ben jij klaar met een leven vol geldzorgen?

In 3 maanden leer ik je de basisvaardigheden die jij nodig hebt om te leven zonder geldzorgen, maar te gaan leven in overvloed. Samen zorgen we ervoor dat jij dromen kunt realiseren en veel vertrouwen voelt in jouw financiën.

Lees hieronder meer informatie over het programma.

Herken jij jezelf in een van de punten hiernaast?

Ik weet dat jij het gevoel kan hebben de enige te zijn, want bij anderen lijkt het allemaal financieel voortvarend te gaan, maar echt, je bent niet de enige!

Nirva
 • Je hebt geen overzicht in je administratie, je weet niet wat er elke maand in en uit gaat aan geld en post leg je het liefst op de stapel voor later. De berg aan administratie maakt je onzeker, want ja, kan ik het allemaal wel betalen?
 • Als gezin hebben jullie prima inkomsten, maar elke maand komen jullie toch weer geld te kort. Elke keer vraag je jezelf weer af, waar gaat al dat geld toch naar toe?
 • Je lijkt altijd wel pech te hebben, er is altijd wel iets, een boete, kapotte wasmachine of de auto die weer bij de garage staat. Het komt altijd ongelegen.
 • Stiekem geef je graag snel je geld uit als je salaris is gestort. Je wilt jezelf ook gewoon eens iets gunnen. De boog kan niet altijd gespannen staan. Eigenlijk weet je wel dat je eerst andere zaken prioriteit mag geven, maar ja, het leven moet ook leuk blijven.
 • Je hebt stress en je maakt je zorgen over geld en bent bang om in de schulden te komen. ’s Nachts slaap je slecht en maak je je zorgen over de financiële toekomst.
 • Jullie inkomsten zijn de laatste tijd verminderd of gewijzigd, door verlies van baan, ziekte, pensioen, of gewoon omdat je minder bent gaan werken om voor de kinderen te zorgen. Tegelijkertijd zijn je uitgaven wel gelijk gebleven en weet je niet goed hoe je er nu voorstaat.
 • De kinderen kosten handen vol geld, je gunt ze alle liefde van de wereld, maar het is telkens wat. Dan moet de contributie voor het sporten of de muziekvereniging weer betaald worden. Uitjes voor school moeten betaald worden. Dan is er weer een verjaardagsfeestje van een vriendje of vriendinnetje waar een cadeautje voor gekocht moet worden. Je wilt het zo graag goed doen, maar vaak maak je je zorgen dat je ze niet alles kan geven.

Wat als ik je vertel dat het ook anders kan?

Elke keer zie ik het weer; mensen die vol goede moed starten met het krijgen van inzicht en overzicht in hun financiën, maar overweldigd raken door alle opties, mogelijkheden en tips via gratis e-books en webinars. Ik zie dat het niet bij iedereen gemakkelijk is. Dat heb ik bijvoorbeeld teruggezien toen ik als begeleidster meeging op kamp. De kinderen mogen allemaal wat zakgeld meenemen. De ene heeft een paar euro bij, de ander wel 10. Of de een heeft 1 zak snoep bij, terwijl de ander wel 5 zakken snoep en chips bij heeft. Zo zie je dat je als klein kind al enorm beïnvloed wordt in wat wel en niet kan en hoe je met geld omgaat. Ik zou zo graag zien dat we ongelijkheid bij de kinderen kunnen verkleinen, zodat elk kind bijvoorbeeld mee kan op schoolreisje. Ook als volwassene kan je leven enorm bepaald worden door de mate waarin je wel of niet financiële middelen hebt. Als je geldzorgen hebt, sta je een soort van stil. Als je voor jezelf en je gezin een financieel onbezorgde toekomst wilt, betekent dit dat je anders met je geld, inkomsten en uitgaven moet omgaan. Dat besef met de keuze dat je wilt leren en wilt groeien om je eigen toekomst weer mooier te maken, dat is het begin. Je kunt weer vooruit, plannen maken voor de toekomst en hoe je die financieel zorgeloze toekomst kunt bereiken. Dat is precies waar ik mensen graag bij wil helpen, ondersteunen en coachen.
Als je eerlijk bent verlang je ernaar om stap voor stap bij de hand genomen te worden door een coach die het hele proces al heeft doorlopen. Die precies weet welke stappen nodig zijn en die je vertrouwen geeft en eerlijke feedback geeft die je wel vooruithelpt. Het Grip op je Geld programma is speciaal ontwikkeld voor iedereen die niet jarenlang wil aanmodderen en onnodig hard wil werken om iedere maand weer rond te kunnen komen. Je wilt direct een goede basis neerzetten en leren inzicht en overzicht te krijgen en die ook te behouden. Je wilt je angsten en onzekerheden doorbreken en veel vertrouwen voelen. Ik geloof erin dat ook jij kunt leven zonder geldzorgen. Daarom ga ik je in het Grip op je Geld programma alles leren om een goed financieel beeld van jezelf of je gezin te krijgen. Ik leer je de exacte stappen die je moet nemen om in overvloed te kunnen gaan leven. Dus wat ga jij doen? Alleen aanrommelen of laat je mij helpen?
“Ik heb gezien dat geldzorgen enorm veel stress en schaamte kunnen veroorzaken. En dat als je niets doet, er een flinke schuld het gevolg van kan zijn. Ik geloof écht dat het niet zover hoeft te komen.”

Hoi! Ik ben Nirva en ik ben mijn bedrijf ‘NIRVA Voor hetzelfde geld’ gestart

Wat ben ik blij dat ik heb geleerd hoe ik mensen kan helpen met hun geldzaken. Hiermee is het grote avontuur van ondernemen voor mij begonnen. Ik wil me graag vol passie en energie inzetten om mensen financieel te ondersteunen. Want mijn passie voor geld begon al als klein meisje. Van speelgoedgeld écht geld maken Ik weet nog goed dat de euro kwam. Van sinterklaas kregen we speelgoedgeld in het nieuwe geld ‘de euro’. Het waren briefjes en muntjes. Toen we even daarna bij een oom en tante waren ging ik mijn speelgoedgeld verkopen voor echt geld, want nog niemand had echte euro’s, dus als ze deze van mij kochten zouden ze de eerste zijn. Zo is mijn interesse in geld ontstaan. Het perfecte moment om grip te krijgen op je geldzaken is nu! Als je overzicht hebt op jouw geldzaken en je geld uitgeeft in lijn met jouw waardes en verlangens, dan zal je op een positievere manier naar geld kijken en bewuster met je geld omgaan. Ik wil je laten zien dat je geldzaken op orde hebben hartstikke leuk kan zijn. En dat een leven waarin jij je dromen waar kunt maken ook voor jou mogelijk is. En dat allemaal door inzicht en overzicht te creëren en af te rekenen met financiële chaos en stress. Ik geloof namelijk dat als je financieel gezond bent, dat je enerzijds de juiste mindset hebt over geld en anderzijds praktisch weet hoe je met je geld om kunt gaan. Dan heb je grip op jouw geld en bouw je aan een financieel zekere toekomst.

Hoe ziet het Grip op je geld eruit?

In 3 maanden leer ik je de basisvaardigheden die jij nodig hebt om te leven zonder geldzorgen, maar te leven in overvloed.

We gaan ervoor zorgen dat je dat ook werkelijk aan de slag gaat. Dit programma helpt jouw stap voor stap om jouw financiële doelen te bereiken, zodat je de juiste focus hebt. Samen is het niet alleen vele malen leuker, ook vele malen sneller.

Je hoeft niet bang te zijn overweldigd te raken. Ik geloof erin dat we samen, stap voor stap, verder werken naar jouw doel, zodat jij de juiste focus hebt. Als je financieel gezond bent, heb je enerzijds de juiste mindset over geld en anderzijds praktisch weet je hoe je met je geld om kunt gaan. Dan heb je grip op jouw geld en bouw je aan een financieel zekere toekomst.

De investering in dit programma bedraagt €888,-

Durf dan in actie te komen, want dit is het moment! Je bewust bent van je situatie en aan jezelf durft te geven dat je financiële problemen hebt, je de eerste stap al gezet!

Praktische informatie

 • We gaan samen in ongeveer 3 maanden tijd werken aan jouw financiële situatie. Ik geef je mijn kennis over geld en financiën en leer je vaardigheden, zodat je weet hoe je grip krijgt en houdt op je geld. Ik ben jouw coach voor een financieel gezonde toekomst.
 • Je kunt mij tijdens dit traject al je vragen stellen per e-mail en whatsapp. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van mij.
 • Voordat we starten krijg je van mij eerst een vragenlijst toegestuurd die je ingevuld mee mag nemen naar onze eerste afspraak, we kunnen dan direct aan de slag!
 • We hebben 5 keer een 1 : 1 gesprek van 1 uur. Ik ben echt jouw stok achter de deur.
 • Je krijgt een (werk)boek vol met mijn kennis en expertise. Hierin staan ook opdrachten waar je mee aan de slag gaat.

Welke modules behandelen we?

Wat zijn jouw financiële doelen?
Doelen zijn er om te weten welke richting je op wilt gaan. Welke korte, middellange en lange termijn financiële doelen wil jij gaan behalen?

Welk geldtype ben jij?

Vanaf jonge leeftijd heb je gedachten gevormd door alles wat je hebt gezien, gehoord of gelezen over geld. Als je jouw overtuigingen onder de loep hebt genomen weet je welk geldtype je bent.

Mindset

Doordat je nu weet welk geldtype je bent, kom je erachter tegen welke geldproblemen je telkens aanloopt. Nu kun je deze bewust gaan zien.

De administratie op orde

Krijg inzicht en overzicht in jouw financiën.

Inkomsten

Wat komt er binnen op je rekening? Zijn er nog inkomsten die je laat liggen?

Alle uitgaven op een rij

Wat gaat er uit? Nu ga je conclusies trekken en actie ondernemen. Hoeveel geef je uit en hoeveel wil je uitgeven?

Creatieve ideeën om meer geld over te houden

Meer geld overhouden, makkelijker gezegd dan gedaan? Het is een goed idee, maar hoe?

Hoe bereik je nu je doelen?

Je hebt nu ruimte gecreëerd in jouw budget. Pak nu weer je financiële doelen erbij om te kijken waaraan je je geld wilt uitgeven. Je persoonlijke financiën op orde brengen is niet iets wat je eenmalig doet. Je zou deze eigenlijk heel je leven lang op orde willen hebben. Om deze grip te behouden wil je dit een routine maken en behouden.

Na dit programma…

Na dit programma heb je inzicht, overzicht en kun je ook echt gaan dromen van dat uitzicht.

 • In 3 maanden leid ik jou op zodat je grip krijgt op je geld
 • Je hebt een heldere en bewezen strategie in handen, waarmee jij kunt gaan leven in overvloed
 • Je hebt inzicht, overzicht en uitzicht op jouw doelen
 • Je hebt concreet wat jouw financiële doelen zijn en weet precies hoe je die moet bereiken
 • Je hebt afgerekend met financiële chaos en stress, wat rust en vertrouwen geeft
 • Je voelt vertrouwen in jezelf en laat je je niet langer tegenhouden door angsten, twijfels en onzekerheden.

De investering in dit programma bedraagt € 888,-

Voor wie is het programma Grip op je Geld geschikt?

Dit programma is voor iedereen geschikt die grip wil krijgen op zijn geldzaken. Dit programma is geschikt voor jou als:
 • Je wilt leren hoe je grip kunt krijgen op je geldzaken.
 • Je inzicht wil krijgen in het geldtype dat je bent.
 • Je bent vastberaden om te gaan leven in overvloed. Je wilt niet maanden alleen aanmodderen en je wilt een goede basis neerzetten, waar vanuit je spaarrekening kan gaan groeien.
 • Je hebt een enorme drive en ik-kan-het mentaliteit. Leergierig, nieuwsgierig en daadkrachtig zijn woorden die jou omschrijven.
 • Je bent bereid om grote stappen te maken, uit je schaduw te stappen.
 • Voel jij op bovenstaande punten een JA? Dan ben jij 100% een match voor het Grip op je Geld programma.

  Durf dan in actie te komen, want dit is het moment! Doordat je bewust bent van je situatie en aan jezelf durft toe te geven dat je financiële problemen hebt, heb je de eerste stap al gezet!

  Ik hoor je denken, ja maar…

  Je hebt altijd twee keuzes. Je doet helemaal niets en je gaat op dezelfde voet verder. Kans is groot dat je over 3 maanden mijn website opnieuw leest en er nog niet veel veranderd is. Je kunt er ook voor kiezen om direct een goede strategie neer te zetten. Op het moment dat ik mijn financiën serieus nam en geld investeerde vanuit vertrouwen, veranderde er ontzettend veel en begon ik echt te groeien.

  Veelgestelde vragen…

  Wanneer kan ik starten met het Grip op je Geld programma?
  Je kunt je nu aanmelden en dan gaan we zo snel mogelijk samen starten.

  Wat is de investering in het programma?

  De investering in dit programma bedraagt € 888,-

  Mocht je nog vragen vooraf hebben, neem dan gerust contact met me op via info@nirva.nl of mijn contactpagina , dan kunnen we eerst even samen sparren.

  Voor wie is dit programma geschikt?

  Dit programma is voor jou geschikt als je leergierig, nieuwsgierig en daadkrachtig bent. Je wilt graag inzicht krijgen in het geldtype dat je bent. Je wilt leren hoe je grip kunt krijgen op je geldzaken. Je bent vastberaden om te gaan leven in overvloed. Je wilt niet maanden alleen aanmodderen en wilt een goede basis neerzetten. Je bent bereid om grote stappen te maken, uit je schaduw te stappen.

  Wanneer vind je de 1-op-1 sessies plaats?

  Deze sessies plannen we samen in onze agenda en zijn dus goed rondom jouw afspraken of werk te plannen. Alle sessies vinden plaats op mijn werkdagen. De sessies plannen we om de week zodat het voor jou behapbaar blijft. Thuis ga je aan de slag met de thema’s waar we in de sessies aan hebben gewerkt. Je besteedt hier ongeveer 2/3 uur per week aan.

  Op welke locatie vind je de 1-op-1 sessies plaats?

  De 1-op-1 sessies vinden plaats bij mij op kantoor of online.

  Ik vind het spannend om zo’n investering te doen!

  Ik kan me heel goed voorstellen dat het spannend is om geld te investeren in jezelf. Ik vond het ook heel spannend om mijn eerste investering in mijzelf en mijn bedrijf te doen. En elke keer als ik het opnieuw doe vind ik het opnieuw weer spannend. Maar inmiddels weet ik ook hoeveel het mij keer op keer weer oplevert. Op het moment dat ik met vertrouwen geld ging investeren in mijzelf en mijn bedrijf ging ik echt in een stroomversnelling groeien. Heb je ook al nagedacht over wat het je wel niet kost als je het niet doet? Stel je eens voor… hoeveel tijd en geld kost het als je de komende maanden alleen blijft aanrommelen? Wat zou het je opleveren als je met vertrouwen een stap kunt nemen richting een leven zonder geldzorgen? Dat je samen met mij aan de slag gaat om het inzicht en overzicht terug te krijgen. Mijn ervaring is dat als je volmondig JA tegen jezelf en je dromen zegt, dat je dit altijd terugkrijgt en vaak zelfs al tijdens de looptijd van het programma. Zou dit een investering waard zijn? Als de basis eenmaal staat, dan pluk je daar je leven lang de vruchten van.

  Wat kan ik als coach van jou verwachten?

  Ik ga je werkelijk helpen het vertrouwen in jezelf te voelen om meer vrijheid, plezier en voldoening te realiseren, dat is wat ik echt gaaf vind. Ik vind het belangrijk om met jou blijvende resultaten te behalen. Het gezicht van iemand die weer inzicht en overzicht heeft gevonden geeft mij enorm veel voldoening. Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien en het beste uit jezelf of jullie gezin te halen, zodat jij net zoveel voldoening haalt uit je leven als ik. Ik stel rake vragen, kan mij makkelijk invoelen en kom daarmee snel bij jou tot de kern. Ik ben nieuwsgierig ingesteld, kan snel een situatie analyseren en draai niet om de hete brij heen.

  Meld je nu aan!

  Deelname gaat altijd op basis van een wederzijdse match. We plannen vooraf een telefoontje in om kennis te maken.

  Heb je vragen over dit programma of coaching van mij, dan kun je mij altijd mailen via info@nirva.nl.