Misschien is het wel eens handig om te weten waarvoor je mijn hulp nu eigenlijk allemaal kunt gebruiken. Daar ga ik je vandaag in meenemen.

Om te beginnen met Nirva’s Excel sheets.

Ik vind het zelf heel fijn om inzicht en overzicht te hebben in mijn financiën. Je weet dan precies wat erin komt, wat er uit gaat en wat je misschien wel te kort komt aan het einde van de maand. Zo kun je erachter komen waar je op zou kunnen besparen en kun je zelfs gaan sparen (of meer gaan sparen dan voorheen).

Wat zit er allemaal in de Nirva’s Excel sheets?

Sparen
Met deze Excel sheet maak je sparen leuk! Je houdt je voortgang bij en ziet dit terugkomen in een leuke grafiek die vertelt hoe ver je al bent op weg naar je spaardoel. Tip: Voeg er een foto bij van je spaardoel, dan blijf je extra gemotiveerd.

Inkomsten
In deze uitgebreide sheet kan je losse inkomsten bijhouden per categorie. Je ziet dan in één oogopslag waar je je geld verdient. De categorieën kun je zelf heel simpel aanpassen.

Uitgaven
In deze uitgebreide sheet kan je losse uitgaven bijhouden per categorie. Je ziet dan in één oogopslag waar je je geld aan uitgeeft. En ook waar je nog op zou kunnen besparen. De categorieën kun je zelf heel simpel aanpassen.

Maandplanner
Eenvoudig je budget plannen doe je in deze Nirva-maandplanner. Je hebt zo meteen overzichtelijk wat je inkomsten en uitgaven zijn.

Gratis masterclass; Je mindset rondom geld. 15 november.

Binnenkort is het weer zo ver. Ik geef weer een gratis masterclass over je mindset rondom geld. Ik heb er nu alweer zin in. Deze masterclass is voor jou ook interessant. Het maakt niet uit waar je op dit moment. Misschien heb je net (niet) genoeg om rond te kunnen komen? Misschien heb je al wel geld in overvloed, maar voelt dat voor jou helemaal niet zo. Of misschien lukt het je alsmaar niet om door nieuwe plafonds te breken. Het maakt niet uit of je in loondienst bent of je eigen onderneming hebt. De masterclass is voor iedereen die met de energie van geld wilt leren werken. Iedereen die in overvloed wilt stappen.

Jij verdient al het geld dat je wilt. Je bent het waard. Je bent meer dan goed genoeg!

Geld is niet goed of slecht, geld is neutraal. Geld is alleen maar een middel.

Het gaat om de mogelijkheden.

Het gaat om de opties.

Het gaat om vrijheid.

Het gaat om keuzes durven maken.

Het gaat om de kwaliteit van je leven.

Het gaat erom wat je kan doen, geven, zijn en hebben in je leven.

Het gaat om keuzes maken die niet gebaseerd zijn op geld.

Jij bent in staat om zoveel meer geld in je leven aan te trekken!

En daarom is het tijd om een nieuwe realiteit voor jou te creëren. Het is tijd voor jou om op een nieuwe tijdlijn te stappen.

Geld moet Rollen training.

Wat gaan we allemaal doen?

In deze Geld moet Rollen training gaan we aan de slag met jouw money mindset. Je gaat aan de slag met dagelijkse opdrachten. Aan de hand van filmpjes en opdrachten ga je overtuigingen herkennen, loslaten en nieuwe overtuigingen rondom geld aannemen. Je gaat leren hoe je geld moet geven, maar ook hoe je geld gaat ontvangen. We gaan jouw comfortzone rondom geld vergroten, want he, waarom doe je anders mee aan deze training? Je gaat je geld verzorgen en laten groeien!

Wat levert het jou op?

Deze Geld moet Rollen training is niet zomaar een training over money mindset. Het gaat veel dieper. Het is een unieke methode waarin je een enorme transformatie ondergaat in een maand. Je gaat rust ervaren rondom geld en je gaat het resultaat ook in je bankrekening terugzien. Tijdens deze reis ga je diepe transformaties meemaken. Een maand lang neem ik je mee op deze reis. We gaan al jouw beperkende overtuigingen aanpakken en daarmee dus ook jouw realiteit, waarin je een goede relatie krijgt met geld en geld het dus ook leuk vindt om naar jou toe te komen. Je gaat ontdekken hoe de energie van geld echt werkt en je gaat ontdekken hoe makkelijk het is om geld aan te trekken.

E-book; In 5 stappen van leven met geldzorgen naar leven in overvloed!

Wil jij financieel gezond zijn, zodat je korte metten kunt maken met maandelijks een financieel tekort en eindelijk je droom vakantie, huwelijk of dagje weg met het gezin kunt realiseren? Heb je alleen nog geen flauw idee waar je moet beginnen? Download dan mijn gratis e-book in 5 stappen van leven met geldzorgen naar leven in overvloed!

Ik geloof dat iedereen het kan! Krijg inzicht en overzicht in jouw financiën. Zodat ook jij jouw dromen waar kunt gaan maken. En kunt gaan leven in overvloed.