Nirva’s Excel sheets

Wil je financieel gezond zijn, zodat je korte metten kunt maken met maandelijks een financieel tekort en eindelijk je droom vakantie, huwelijk of dagje weg met het gezin kunt realiseren? Elke keer is de maand net weer een paar dagen te lang en merk je dat je de euro’s moet omdraaien om weer uit te komen. Voor dingen als sparen, grote uitgaven of je dromen realiseren is eigenlijk geen financiële ruimte of lijkt nooit geen prioriteit te zijn. Je wilt van elke maand een tekort naar je financiën op orde en financiële ruimte voor de leuke dingen in het leven. Laat mij je helpen! Ik help je overzicht te creëren in je financiën, zodat je met vertrouwen en zonder geldzorgen verder kan leven.
Nirva
Ik vind het zelf heel fijn om inzicht en overzicht te hebben in mijn financiën. Je weet dan precies wat er in komt, wat er uit gaat en wat je misschien wel te kort komt aan het einde van de maand. Zo kun je erachter komen waar je op zou kunnen besparen en kun je zelfs gaan sparen (of meer gaan sparen dan voorheen).

Wat zit er allemaal in de Nirva’s Excel sheets?

 • Sparen
  Met deze Excel sheet maak je sparen leuk! Je houdt je voortgang bij en ziet dit terugkomen in een leuke grafiek die vertelt hoe ver je al bent op weg naar je spaardoel. Tip: Voeg er een foto bij van je spaardoel, dan blijf je extra gemotiveerd.
 • Inkomsten
  In deze uitgebreide sheet kan je losse inkomsten bijhouden per categorie. Je ziet dan in één oogopslag waar je je geld verdient. De categorieën kun je zelf heel simpel aanpassen.
 • Uitgaven
  In deze uitgebreide sheet kan je losse uitgaven bijhouden per categorie. Je ziet dan in één oogopslag waar je je geld aan uitgeeft. En ook waar je nog op zou kunnen besparen. De categorieën kun je zelf heel simpel aanpassen.
 • Maandplanner
  Eenvoudig je budget plannen doe je in deze Nirva-maandplanner. Je hebt zo meteen overzichtelijk wat je inkomsten en uitgaven zijn.

Wat is de investering

De investering voor Nirva’s Excel sheets is €22,-. Ik weet hoe fijn het is om een goed overzicht te hebben. De investering is dan ook echt een fluitje van een cent.

Dit is wat anderen zeiden over Nirva’s Excel sheets:

“Ik ga van 160 naar 109 in de maand en krijg ook nog eens een cadeau. Wel paar keer rond klikken op Google. Niet de eerste aanklikken. En dan hebben we pas 1 ding bekeken. Echt de moeite waard!”

Man, 35, gemeente Eersel

“Dankzij Nirva is alles mooi gestructureerd en opgeruimd. Nirva is van orde scheppen in de chaos. Geïnteresseerd. Eerlijk. Direct. Streng, maar rechtvaardig.”

Vrouw, 33, gemeente Oisterwijk

Ik help je met het creëren van inzicht en overzicht in je financiën, zodat je met vertrouwen en zonder geldzorgen kan leven.