Over Nirva

Hoi, ik ben Nirva en mijn missie is om mensen met geldzorgen weer van het leven te laten genieten, zodat ze weer grip krijgen op hun geld en ook weer de leuke dingen in het leven kunnen gaan doen. Ik help die mensen in overvloed in plaats van in schaarste en te kort te gaan denken.

‘’Je straalt, je ogen twinkelen als je erover praat! Wat een enthousiasme en energie!’’

Wauw! Zo voelt het ook! Wat ben ik blij dat ik heb geleerd hoe ik mensen kan helpen met hun geldzaken. Hiermee is het grote avontuur van ondernemen voor mij begonnen. Ik wil me graag vol passie en energie inzetten om mensen financieel te ondersteunen. Want mijn passie voor geld begon al als klein meisje.

Van speelgoedgeld écht geld maken

Ik weet nog goed dat de euro kwam. Van sinterklaas kregen we speelgoedgeld in het nieuwe geld ‘de euro’. Het waren briefjes en muntjes. Toen we even daarna bij een oom en tante waren ging ik mijn speelgoedgeld verkopen voor echt geld, want nog niemand had echte euro’s, dus als ze deze van mij kochten zouden ze de eerste zijn. Zo is mijn interesse in geld ontstaan.

Niet iedereen heeft geluk

Ik zie dat het niet bij iedereen gemakkelijk is. Dat heb ik bijvoorbeeld teruggezien toen ik als begeleidster meeging op kamp. De kinderen mogen allemaal wat zakgeld meenemen. De ene heeft een paar euro bij, de ander wel 10. Of de een heeft 1 zak snoep bij, terwijl de ander wel 5 zakken snoep en chips bij heeft.

Zo zie je dat je als klein kind al enorm beïnvloed wordt in wat wel en niet kan en hoe je met geld omgaat. Ik zou zo graag zien dat we ongelijkheid bij de kinderen kunnen verkleinen, zodat elk kind bijvoorbeeld mee kan op schoolreisje.

Wel of geen financiële middelen

Ook als volwassene kan je leven enorm bepaald worden door de mate waarin je wel of niet financiële middelen hebt. Als je geldzorgen hebt, sta je een soort van stil. Als je voor jezelf en je gezin een financieel onbezorgde toekomst wilt, betekent dit dat je anders met je geld, inkomsten en uitgaven moet omgaan. Dat besef met de keuze dat je wilt leren en wilt groeien om je eigen toekomst weer mooier te maken, dat is het begin. Je kunt weer vooruit, plannen maken voor de toekomst en hoe je die financieel zorgeloze toekomst kunt bereiken. Dat is precies waar ik mensen graag bij wil helpen, ondersteunen en coachen.

Succesvol met geld om gaan

Als klein meisje probeerde ik geld te maken door mijn speelgoedgeld te verkopen. Nu heb ik een manier gevonden om mensen te helpen bij hun geldzaken, zodat we er samen voor zorgen dat er altijd voldoende is en er nooit meer geldzorgen zijn.

Het perfecte moment om grip te krijgen op je geldzaken is nu!

Ik heb gezien dat geldzorgen enorm veel stress en schaamte kunnen veroorzaken. En dat als je niets doet, er een flinke schuld het gevolg van kan zijn. Ik geloof écht dat het niet zover hoeft te komen. Als je overzicht hebt op jouw geldzaken en je geld uitgeeft in lijn met jouw waardes en verlangens, dan zal je op een positievere manier naar geld kijken en bewuster met je geld omgaan.

Ik wil je laten zien dat je geldzaken op orde hebben hartstikke leuk kan zijn. En dat een leven waar jij je dromen waar kunt maken ook voor jou mogelijk is. En dat allemaal door overzicht te creëren en af te rekenen met financiële chaos en stress. Ik geloof namelijk dat als je financieel gezond bent, dat je enerzijds de juiste mindset hebt over geld en anderzijds praktisch weet hoe je met je geld om kunt gaan. Dan heb je grip op jouw geld en bouw je aan een financieel zekere toekomst.

Typisch Nirva