Besparen op je Boodschappen cursus

In deze Besparen op je Boodschappen cursus ga ik je helpen om te besparen op je boodschappen. Eten moeten we allemaal. Maar waar het ene gezin ruimte heeft om €600,- per maand uit te geven aan boodschappen, moeten anderen het doen met veel minder. Daarom deze Besparen op je Boodschappen cursus waarmee je de kosten voor je boodschappen drastisch kunt verminderen.

Baal jij er ook zo van wat je elke maand geeft aan je boodschappen?

Wist je dat boodschappen de laatste 10 jaar zo’n 15% duurder zijn geworden? Niet gek dat het voelt alsof je je hele salaris iedere maand weer naar de supermarkt brengt. Ik zocht voor jullie naar de juiste manier om minder uit te geven aan eten en drinken en nu heb ik deze gevonden.

Op deze manier ga je minder aan boodschappen uitgeven. Geld dat je dan kunt gebruiken voor leukere dingen, zoals een vakantie. Of een extra aflossing op de hypotheek, waardoor je kunt genieten van fijne, lage vaste lasten.

Ik weet uit eigen ervaring dat besparen op je boodschappen soms erg lastig kan zijn. In de supermarkt zijn de verleidingen groot. Hoera, de chocola is in de aanbieding. Kijk, drie flessen wijn voor de prijs van twee. En noem zo maar op.

Nirva

Wat ga je tijdens de Besparen op je Boodschappen cursus leren?

1. We gaan bepalen wat een maaltijd mag kosten.

2. We gaan een boodschappenlijst maken die je gaat helpen met besparen.

3. We gaan maximaal inzetten op aanbiedingen.

4. Je gaat je vanaf nu niet meer laten verleiden.

5. We gaan je vriezer, koelkast en voorraadkast maximaal benutten.

6. We gaan met de seizoenen mee eten.

7. En we gaan besparen op online boodschappen.

In de Besparen op je Boodschappen cursus geef ik je toepasbare tips en simpele technieken die je structureel gaan helpen met het besparen op je boodschappen.

Ik beloof je dat de Besparen op je Boodschappen cursus waardevol is, het gaat je namelijk sowieso geld opleveren.

Dit is wat anderen zeggen over de Besparen op je Boodschappen cursus:

“Nirva is betrouwbaar, attent, geordend (dus ook met betrekking tot uitgaven), betrokken en een doorzetter; Als ze ergens aan begint maakt ze het ook af, hoe moeilijk het ook mag zijn. Ze weet van aantasting, is recht door zee en komt snel tot de kern zonder poespas. Je weet wat je aan haar hebt!”

Vrouw, 37, gemeente Oirschot

“Nu de hulp van Nirva met onze geldzaken hebben we alles weer een beetje afgeleide zaken, dit is voor ons als gezin echt een uitkomst. Nu staan we niet telkens voor verassingen wanneer het eind van de maand in zicht komt. Nirva gaat professioneel en zorgzaam om met haar klanten. Bedankt voor je hulp!”

Man, 43, gemeente Oirschot

Hoe werkt deze Besparen op je Boodschappen cursus precies?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je zo snel mogelijk een mail waarmee je direct kunt beginnen met het besparen op je boodschappen. In deze mail vind je:

  • De Besparen op je Boodschappen cursus met al mijn tips en technieken. Ook zitten er een aantal opdrachten in, zodat je er ook echt mee aan de slag gaat.
  • Een Excel sheet waarop je precies kunt bijhouden wat je wekelijkse en maandelijkse boodschappen zijn en natuurlijk de daarbij horende kosten makkelijk kunt invullen en aflezen. Als je niets doet gebeurt er ook helemaal niets, dus ik ga je direct in de actie modus zetten om in beweging te komen. Deze Besparen op je Boodschappen cursus geeft je veel voorwaartse energie.

Ik adviseer je de Besparen op je Boodschappen cursus, stap voor stap te doen. Ik weet dat starten met besparen op je boodschappen lastig kan zijn, daarom gaan we het samen doen. Samen is niet alleen leuker, ook vele malen sneller!

Wat is de investering?

De investering voor deze Besparen op je Boodschappen cursus is €66,-. Inmiddels ben ik zelf €25- gaan besparen op de wekelijkse boodschappen, ik weet dus hoeveel deze Besparen op je Boodschappen cursus waard is. De investering is dan ook echt een fluitje van een cent.